maku-2004 jeśli potrzebujesz auto na testy to będe w Wawie od środy do piątku i we środę popołudniu oraz we czwartek mogę gdzieś się z Tobą spotkać i potestować. Jak będziesz chciał to na priva wysyłam numer mojego prywatnego telefonu.
do właścicieli OII FL 1,6 MPI z komuterem pokładowym
Zwiń
X
-
Re: do właścicieli OII FL 1,6 MPI z komuterem pokładowym
Zamieszczone przez maba8witam.
jeśli mogę prosić Tych którzy mają kompa
o podanie chwilowego zużycia paliwa w OII FL 1,6MPI
przy stałej prędkości 90/100/110/120 km/godz. na 5 biegu
z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez patrykLśrednie spalanie, chwilowe spalanie, czas jazdy,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez patrykLa czy ja napisalem: nie podoba mi sie, nie montowac? mialem na mysli, (bo widze, ze nie umiesz wyciagnac wniosku z tego co ktos napisal) ze moge sie bez tego obejsc uzywajac auta
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Jakis czas temu był wątek o skodzie Yeti 1.2 i dołączony artykuł gdzie porównano Yeti 1.2 z O2 FL 1.6MPI.
Przy 100km/h podano 6,7l, a przy 130km/h 7,7l.
Wydają się realne bo przy ustawieniu na autostradzie tempomatu na 140km/h spalanie po przejechaniu około 150km stabilizuje się na poziomie 8,2 - 8,5 litra.
Co do sprawdzenia wskazań komputera przy tych prędkościach to nieraz sie do tego zabierałem, ale wartości są na tyle skrajne, nawet na tempomacie, że trudno coś konkretnego napisać.
Za dużo czynników wpływa te wartości.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzgNa 5 biegu. Jak znajdę miejsce gdzie będzie mozliwość stabilnej jazdy z większymi V to podam też inne wartości.
Komp = zmieniony moduł+zmieniona manetka+VCDS
Przy 90km/h konumpcja 6.0l
Komentarz
-
Komentarz